Happy weekend

Lördag och ledig helg, dock ligger jag nedbäddad i sängen eftersom jag tydligen smittades av den där mancolden som härjat i vårat hem under veckan.
Så, här ligger jag och fantiserar om glass (när man är sjuk borde det vara ok att svika sin diet och trycka i sig ett gäng kilon, eller hur..? No..? Okej,  inte det...) och rostade mackor med philadelphia, tomat och salt och peppar. Men nej, bröd passar ju inte heller riktigt in i dieten. Däremot har jag hittat en mugcake med proteinpulver som verkar värt att testa, och ikväll blir det grönsaker och dipp. Min inre tjockis är vaken idag, det hör jag det. 
 
Må gott och ta hand om er.
- Linda
 
 
Bild lånad från 56kilo.se
Allmänt | | Kommentera |

Finding the perfect eyeliner

Har länge dragits med Isadoras vattenfasta eyeliner just pga. att den är vattenfast och jag alltid haft rinniga ögon. Utöver det finner jag den rätt otrevlig att arbeta med, det är svårt att få till både linje och vinge snabbt och smidigt med den alldeles för korta penseln. 
 
Men plötsligt, för någon vecka sedan, dök den upp - Liquid Black liner från NYX, men den långa perfekta penseln som jag så länge sökt efter. It's perfect - och inte alls dyr heller, strax under 100-lappen.
 
 
 Ps. Ursäkta mina snyggt målade naglar!
 
Make-up, Ytligt | | En kommentar |

V. 7

Har sett att några av bloggarna jag läser gör sådana fina veckosummeringar, så tänkte att nu när jag uppdaterar så sällan (verkar det som...) så kan jag slänga in en lite sådan recap om veckan som gått. 
 
Vi har börjat med LCHF här hemma, ballt tänkte jag när min han outade det förra måndagen att det var dags. Såhär lite mer än en vecka senare är jag inte alls lika taggad. Vecka ett på dieten resulterade visserligen i två kilo minus på vågen, men även drog den med en släng av enorm trötthet, orkeslöshet och en stor skopa bitchighet -I'm sorry for what I said when I was hungry for sugar and carbs-. Extra spännande är detta då min kropp så gott som är byggd på socker och kolhydrater. Kämpa Linda!
 
I övrigt har veckan mest bestått av jobb, lite för få besök på gymmet och några fina dagar med fantastiskt "vårväder". 
 
Take care!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Upp