Semester

Igår kväll efter stängnign av butiken steg jag på min semester, egentligen börjar den inte helt förrän måndag så dagens regn och dåliga väger gör mig inget. 
 
Det ekar tomt här (som väntat...) men tiden går mest åt att jobba, umgås med familjen och spela - ja jag har börjat med WoW igen, blev så sugen när det vankades premiär av Warcraft-filmen. Nate-the-cat växer på och blev ett halvår här i dagarna, han är nog i storlek med en normalstor katt nu, man undrar hur stor han tänker bli när han är fullvuxen!
 
Lilla ankan slutade tvåan i veckan också, tänk att hon börjar trean till hösten, bara tanken på att hon börjar bli så stor gör att paniken kommer krypandes. Paniken över att jag blir äldre och hon snart slutar skolan helt och flyttar hemmifrån... lol!
 
Nåja, det är inget specellt planerat för de få semesterveckorna jag har, förhoppningsvis blir det sol och vi kan hänga vid vattnet och sådana saker. Några turer till Stockholm ska vi hinna med och nästa vecka blir det äntligen tid att träffa mina fina tjejer från fd. jobbet. 
 
Ha en fin helg och ta hand om er.
 


 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp