Nate the cat

Han är äntligen hemma. Vår sibiriska lilla misse Nate, han är 12 veckor och döpt eter mma-fightern Nate Diaz, lol. Som sagt så är jag allergisk men hittils har det gått väldigt bra. Låt oss hoppas att det fortsätter så ♥
 
 
 
 
Nate the Cat | | 4 kommentarer |

v.9

Denna veckan var det sportlov för Elvira och inte många dagars jobb alls.
Tyvärr var vädret inte alls det bästa utan vi har försökt roa oss mest inne.
Bio och pyssel bland annat och svärmor har tagit med lilla ankan på spännande äventyr. 
  
 
  ♥ Bilder från veckan
(Alla dessa tagna direkt från mobilen.
 
Veckan bjöd på en fin dag med sol och vacker frost. Hur mycket jag än vill ha vår nu är fler sådana här dagar välkomna! Vi gick på bio och såg Zootropolis, älskar att kunna gå och se sådana filmer tillsammans med Elvira, uppskattar dom antagligen minst lika mycket som hon gör, hihi. Efter bion blev det mat på jensen's, när Elvira själv får välja.
 
 
 
 Hon fastnade även i den lokala tidningen från förra söndagens thaiboxningspass. Heja lilla ankan!
 
 
Helgen bjöd bland annat på vin med en god vän och lyssna oss nostalgiska på 90-talsmusik.
 
 
 
Sedan avslutades veckan med att bli bjuden på dejt efter jobbet, trerätters på min favoritrestaurang, han är verkligen något alldeles extra den där mannen i mitt liv. Älskar inte bara maten utan också servicen och inredningen, burlesque-inspirerat, whats not to love? 
(Ja, det blev en liten fuskdag idag, men efter tre veckors strikt diet satt det fint!)
 
 
Tankar och andra coola grejer från veckan:
♥ Jag fick för mig att testa något nytt pass på gyllet i fredags, sh'bam var på en bra tid så jag signade upp mig. Insåg att det är dans, hjälp...! Med ingen rytm och ingen smidighet i kroppen gick jag dit, överlevde och gjorde så gott jag kunde, ska nog våga på det nu i veckan igen. Det såg nog inte snyggt ut, men kul var det!
 
♥ Nästa vecka får vi hem vår lilla kisse, det känns som det gått flera månader sedan vi tingade han.
Veckosummering | | Kommentera |

Det bästa torrschampoot!

Jag har gått igenom en stor mängd torrschampoon genom åren men aldrig hittat något som är mindblowing. Jag är känslig för de starka lukterna och det känns som de flesta lämnar en konstig känsla av att håret är ännu flottigare, det ser frächt ut men känslan är inte densamma. 
 
Fick tipset om BlowPros Faux Dry - Dry Shampoo. I början var det lite svårt att få den bra i håret då jag aldrig använt i puderform förut, men nu när jag lärt mig så är det verkligen det bästa jag prövat. Det både ser rent ut och känns lika, sen har jag redan så ljust hår så det vita pudret lämnar inga spår, plus att det ger lite volym. 
 
Jag tillhör skaran som hatar att tvätta håret, jag tycker om att ha nytvättat hår men det tar så lång tid att torka. Lathet tror jag det kallas. Kan lätt komma undan med att tvätta håret en gång i veckan när jag använder detta, max två. Man skakar, trycker och puffar ut i håret och fördelar det sen med fingrarna. Rekomenderar det verkligen och det finns att köpa på Kicks för ynka 125:-
 
 
 
 
Upp