Det bästa torrschampoot!

Jag har gått igenom en stor mängd torrschampoon genom åren men aldrig hittat något som är mindblowing. Jag är känslig för de starka lukterna och det känns som de flesta lämnar en konstig känsla av att håret är ännu flottigare, det ser frächt ut men känslan är inte densamma. 
 
Fick tipset om BlowPros Faux Dry - Dry Shampoo. I början var det lite svårt att få den bra i håret då jag aldrig använt i puderform förut, men nu när jag lärt mig så är det verkligen det bästa jag prövat. Det både ser rent ut och känns lika, sen har jag redan så ljust hår så det vita pudret lämnar inga spår, plus att det ger lite volym. 
 
Jag tillhör skaran som hatar att tvätta håret, jag tycker om att ha nytvättat hår men det tar så lång tid att torka. Lathet tror jag det kallas. Kan lätt komma undan med att tvätta håret en gång i veckan när jag använder detta, max två. Man skakar, trycker och puffar ut i håret och fördelar det sen med fingrarna. Rekomenderar det verkligen och det finns att köpa på Kicks för ynka 125:-
 
 
 
 
Ytligt | |
Upp